Spiritúra 2018 - Lélekliget

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Spiritúra 2018

2018. augusztus 18-20-ig Aggtelek környékén SpiriTúrázunk.


Ha szeretsz túrázni és spirituális érdeklődésű vagy, közöttünk a helyed a SpiriTúrán! Ezeken a néhány napos kirándulásokon mindig "A csodák útján" járunk, hűséges kísérőnk "A csodák tanítása" című könyv. Erről többet itt olvashatsz. A könyvet nem kell ismerned, és nem kell magaddal hoznod. (Persze, ha megvan, úgysem szívesen hagyod otthon.) A túra spiri célja az, hogy ezt a tanítást egy picit megismertessük, kedvet csináljunk hozzá.

Ezúttal a programjaink fele a föld alá visz, harmadik napon pedig a múltba kalandazunk...


1. nap: Baradla barlang hosszú túra.
A túra időtartama kb. 5 óra, melynek során végigsétálunk a barlangrendszer 6,7-es főágán Aggtelektől Jósvafőig. A túraútvonal magában foglalja az aggteleki rövidtúra egy részét, egy 3,8 km-es kivilágítatlan barlangszakaszt, valamint a vörös-tói túra útvonalát. (Zenehallgatás a Hangversenyteremben és az Óriások-termében is!) A túrázók részére akkumulátoros lámpákat biztosítunk. A csoportot a túra végén autóbusszal visszaszállítják Aggtelekre.
2. nap: Dobsinai jegesbarlang látogatása
3. nap: Derenk és Szádvár. De az is lehet, hogy nem fér bele mind a kettő, akkor eldöntjük, melyiket válasszuk. Derenk egy kihalt falu, melyben ma már csak az iskola épülete áll, és abban egy kiállítás. Önmagában egy kihalt falu nem nagy cucc, de gyönyörű a táj, és érdekes a története, jó a kiállítás. Szádvár várrom, meseszép panorámával.

Szállásunk a szlovák oldalon lesz Özörényben a
"Skalná Ruža Gemerská Horka" Panzióban. 2-3-4 ágyas szobákban. 4 ágyasban csak akkor, ha együtt jön a 4 ember, vagy ha van 4 fő, akit nem zavar a nagyobb szobalétszám.
Találkozó 18-án délelőtt lesz a Baradla barlang Aggteleki bejáratánál. Kb. 10 órakor, de ezt pontosítjuk a résztvevőkkel az alapján, mikorra kapunk időpontot a hosszú túrára.
A program vége 20-án késő délután.
Utazás: egyénileg, autóval.

Ára: 47.500 Ft
mely tartalmazza a szállás költséget, étkezéseket 18-án vacsorától 20-án ebédig. Valamint a belépőjegyeket a barlangokba, túravezetést és a "Csodák tanítása" programokat.

Jelentkezési határidő: július 29.

Jelentkezni a szutra@annan.hu e-mail címen lehet,
érdeklődni a 73/378595 telefonszámon is. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz